sâmbătă, 31 octombrie 2009

Povestioare!

Doua povesti scurte si ireale si cam triste! povestite de mine...
"Un tip se indragosteste de o tipa...si in scurta vreme afla ca aceasta e oarba. Dar faptul acesta nu l-a facut sa-si schimbe sentimentele. Intr-o zi el a cerut-o in casatorie, dar aceasta l-a refuzat, spunand ca nu vrea sa-l chiunuie stiind ca este nevazatoare si ca se va marita cu el daca isi va recapata vederea. Si uite ca intr-o zi s-a ivit ocazia ca ea sa-si faca transplantul necesar pentru a-si recapata vederea. Dupa operatie aceasta a constatat ca si el este orb si nu a mai vrut sa se marite cu el. Replica lui de adio fiind: daca pleci, sa ai grija si de ochii mei !"

"Un baiat grav bolnav se hotaraste sa-si traiasca fericit ultimile clipe ale viatii alaturi de o fata, asa ca a plecat din casa si a inceput sa cutreiere strazile si magazinele. La un moment dat intr-un magazin a vazut o fata pe placul lui...aceasta serviabila l-a intrebat cu ce-l poate ajuta. El de emotie a zis ca vrea sa cumpere un CD muzical. Aceasta l-a servit si a impachetat cd-ul intr-o coala alba inainte de a-l vinde. Si tot asa in fiecare zi baiatul mergea pe la magazin si cumpara cate un cd. Intr-o zi baiatul nu a mai aparut ...si vanzatoarea si-a facut griji...s-a interesat unde locuia acesta si a mers acasa la el. Acolo a aflat ca acesta era bolnav si ca faptul ca nu a avut curaj sa o invite pe fata in oras i-a agravat situatia, ajungand la deces. In acel moment fata i-a spus mamei acestuia: Dar toate biletelele scrise de mine nu au avut nici un efect? In acel moment mama acestuia a ramas uluita si a mers in camera baiatului si a deschis dulapul acestuia...in care a gasit toate cd-urile cumparate sigilate impachetate in coli albe. Fata a luat si a desfacut cd-urile si a gasit in interior toate biletelele pe care ea le scria. In biletele era scris faptul ca ei ii place de el si ca ar vrea sa iasa impreuna la un suc"

Nu stiu ce-mi veni sa le scriu dar cred ca e bine ca persoana la care tinem sa stie totul, sa comunicam. Nimeni nu citeste ganduri, tot ce vrem ca persoana de langa noi sa stie trebuie spus. Vorbele pe care nu le spui se uita.

Andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu